Producten

In de Trimsalon verkoop ik de shampoos en producten van Petsilk, en ook diverse materialen voor de vacht verzorging zoals kammen borstels en klittenkammen.
Allemaal profesionele producten die ik zelf ook gebruik in de trimsalon.
Zoals de Hindes borstels, de orginele matbreaker, de spratts kammen, ogenkammetjes, en de doggyman slickers.

Daarom gebruik en verkoop ik de PetSilk producten in de trimsalon.

Na verschillende merken shampoo en verzorgingsproducten te hebben uit geprobeerd. Was ik eigenlijk pas tevreden over de Petsilk.
Bij sammy kwam er echt een positieve verandering van de vacht.
Ze werd veel schoner, klitte bijna niet en haar vacht zag er gezonder uit je kon het verschil ook voelen. Haar normaal hele droge haar, was zachter geworden. En zag er naar iedere wasbeurt beter uit!
En alleen als het goed genoeg is voor Sammy  gebruik ik het ook in de trimsalon.

Dit zegt PetSilk zelf over de producten
Waarom Petsilk?

U geeft uw hond het beste. De beste voeding en ook de beste verzorging. Met de producten van Petsilk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Petsilk producten bestaan uit een unieke combinatie van zijde extracten, kruiden, vitamines en planten extracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht en huid maar verwent u deze ook.

Probeer Petsilk zelf en ontdek wat andere hondenbezitters al hebben ontdekt: De fantastische werking van Petsilk.

Waarom zijde?

De zijde extracten in de Pet Silk producten dringen door tot in het haar en verzorgen en herstellen het haar van binnenuit. Hierdoor ontstaat een betere werking dan producten die van buitenaf werken. De professionele combinaties van kruiden vitamines en zijde extracten zorgen ervoor dat de vacht een natuurlijke glans krijgt en makkelijk hanteerbaar blijft.

Pet Silk past zijde extracten toe in de gehele vachtverzorgingslijn. Deze lijn bevat o.a. shampoos, conditioners, haarsprays, olien, parfum, en vele speciaal producten